Ander Sejer Nielsen elektriker, elektriker Frederikssund, elektriker nordsjælland, el-installatør, elinstallatør, elektriker

Om SejerNielsen.dk

 

SejerNielsen.dk drives af Anders Sejer Nielsen, som er uddannet elektriker siden 1997. Han har siden arbejdet med opbygning og renovering af elektriske installationer til både private og virksomheder.

I 2012 blev Anders Sejer Nielsen uddannet autoriseret el-installatør og startede SejerNielsen.dk, der primært leverer løsninger til erhvervslivet i Nordsjælland og København.

I 2014 blev firmaet udvidet med endnu en montør, som har givet SejerNielsen.dk endnu større mulighed for at servicere firmaets kunder – hurtigt og proffesionelt.

SejerNielsen.dk har stor erfaring med el-installation ved projektbyggeri og leverer altid en fleksibel og pålidelig service.

Når SejerNielsen tager en opgave ind er det nemlig vigtigt, at kunderne står tilbage med en god oplevelse. Der findes ikke bedre reklame end god omtale, og hos SejerNielsen.dk arbejdes der ud fra den overbevisning, at enkle løsninger på komplicerede opgaver altid giver det bedste resultat.